Este oficial: De azi una dintre principalele bănci din sistem şi-a schimbat NUMELE şi logo-ul

Postat la 01 octombrie 2018 394 afişări

Locul 11 în sistemul bancar din România, Piraeus Bank România îşi schimbă numele în First Bank, începând de luni, 1 octombrie, marcând astfel modificarea de acţionariat, potrivit unui anunţ al băncii făcut luni.

Este oficial: De azi una dintre principalele bănci din sistem şi-a schimbat NUMELE şi logo-ul

„De astăzi ne poţi spune First Bank; suntem pregătiţi să ne despărţim de vechiul nostru brand. În curând, ne vei vedea în culori diferite. Numărătoarea inversă a început. (...) Procesul de rebranding a început gradual şi va deveni vizibil în următoarele luni”, se detaliază într-un comunicat de presă al Piraeus Bank.

 

Noul logo este realizat în culorile albastru, roşu şi alb, spre deosebire de vechiul logo care cuprindea albastru şi galben, fiind similar cu cel al băncii mamă din Grecia.

 

Pe 28 iunie 2018, Piraeus Bank din Grecia a semnat vânzarea Piraeus Bank România către fondul american de investiţii J.C. Flowers & Co, prin intermediul JCF IV Tiger Holdings S.àr.l., care, pe 24 iulie, a numit o nouă echipa de management. Pe 12 septembrie 2018, Consiliul de Administraţie al băncii a luat decizia schimbării denumirii băncii şi a brandului comercial Piraeus Bank România în „First Bank”.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.