Este oficial: Compania care a marcat al treilea cel mai mare faliment din istoria Americii se întoarce. Creditorii s-au decis să reînvie brandul

Autor: Alex Ciutacu Postat la 04 octombrie 2018 2562 afişări

Este oficial: Compania care a marcat al treilea cel mai mare faliment din istoria Americii se întoarce. Creditorii s-au decis să reînvie brandul

Creditorii principali ai Toys R Us au decis să anuleze licitaţia pentru brand şi pentru celelalte drepturi de proprietate intelectuală şi plănuiesc în schimb să reînvie brandurile Toys R Us şi Babies R Us, potrivit Reuters.

Creditorii vor să deschidă o companie nouă prin care să ţină în viaţă brandurile Toys R Us şi Barbies R Us, pe care să treacă licenţele globale şi acordurile existente şi prin care să deschidă noi magazine de retail.

Aceştia vor de asemenea să extindă prezenţa internaţională şi să dezvolte în continuare businessuri conexe.

Toys R Us a intrat în faliment în luna septembrie a anului trecut, în încercarea de a restructura o parte din datoria de 5 miliarde de dolari a companiei.

Însă acea încercare de restructurare a fost oprită, iar în luna martie compania a început să vândă operaţiunile din Canada, Asia şi Europa şi să închidă magazinele din SUA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brand,
faliment,
clinica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.