Este oficial: 50 de companii din toate domeniile au semnat Angajamentul de Mediu, primul proiect al comunităţii de business din România care urmăreşte un viitor sustenabil

Autor: Iulian Tenchiu Postat la 05 iulie 2022 55 afişări

Este oficial: 50 de companii din toate domeniile au semnat  Angajamentul de Mediu, primul proiect al comunităţii de business din România care urmăreşte un viitor sustenabil

Angajamentul pentru Mediu reprezintă primul demers al comunităţii de afaceri din România, care  propune asumarea unui viitor sustenabil, prin adoptarea unor măsuri specifice. 50 de companii din toate industriile s-au aliniat la iniţiativa verde.

Proiectul a fost lansat de eMag şi urmăreşte încurajarea companiilor de a îşi asuma şi adopta măsuri pentru protejarea mediului înconjurător şi reducerea amprentei de carbon la nivelul întregii ţări.

„Ne bucură interesul mare al comunităţii de business, care a răspuns foarte rapid la această iniţiativă, ceea ce ne arată că există o mare disponibilitate pentru colaborare în vederea identificării de soluţii la teme importante aflate pe agenda lumii în care trăim, precum încălzirea globală şi reducerea amprentei de carbon. Angajamentul pentru Mediu a fost adoptat atât de companii care au implementat deja practici şi standarde menite să contribuie la un mediu mai curat şi doresc ca astfel să inspire şi să participe la un efort comun, cât şi de companii tinere, care îşi propun să dezvolte business-uri responsabile,” a declarat  Tudor Manea, CEO eMAG.

Printre brandurile care au aderat la această iniţiativă se numără BRD, ING, Freshful, eMag şi Orhideea Residence.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
mediu,
business,
comunitate,
angajament,
proiect

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.