Este jocul Angry Birds urmasul lui Super Mario?

Autor: Roxana Cristea Postat la 31 ianuarie 2011 36 afişări

Fanii de pe Twitter afiseaza fotografii cu prajituri pe care le-au decorat cu personajele din Angry Birds, pe YouTube, parintii posteaza filmulete cu copiii lor care se joaca Angry Birds si anumiti analisti din lumea tehnologica au spus ca jocul este noul Pac-Man.

"Tot ce facem noi este sa scoatem la iveala lumea Angry Birds", a spus Peter Vesterbacka, care are functia de "Vulturul suprem" pe cartea de vizita."Pac-Man este doar un joc. Mario este un punct de referinta", a completat acesta, citat de wired.com .

Angry Birds a aparut pentru prima data in Decembrie 2009 in magazinul de aplicatii al Apple pentru iPhone. Ulterior, jocul s-a extins la multiple dispozitive, incluzand iPad-ul, telefoanele care opereaza pe sistemul Google Android si pe Sony Play Station Portable, depasind 75 de milioane de descarcari, potrivit companiei Rovio. Majoritatea vanzarilor provin din magazinul de aplicatii al Apple, unde Angry Birds a primit titulatura de cea mai bine vanduta aplica]ie.

Cu sediul in Finlanda, studioul de jocuri Rovio are 40 de angajati si vrea sa depaseasca 100 pana la finalul acestui an. Angry Birds este cel de-al 52 lea joc lansat de catre Rovio, si cel de-al 16 joc original creat, potrivit lui Mikael Hed, CEo Rovio

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri,
Angry Birds,
Super Mario,
Twitter
/actualitate/este-jocul-angry-birds-urmasul-lui-super-mario-7935835
7935835
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.