Este doliu uriaş la Hollywood! A murit subit, la doar 19 ani

Autor: Andreea Tobias Postat la 03 iulie 2023 66 afişări

Este doliu uriaş la Hollywood! A murit subit, la doar 19 ani

Leandro De Niro Rodriguez, nepotul de 19 ani al lui Robert De Niro, care se lansase într-o carieră în industria cinematografică, a murit. O moarte subită, a cărei cauză nu se cunoaşte încă.

Anunţul a fost făcut de mama sa, Drena De Niro, fiica pe care actorul a adoptat-o în 1976, în timpul căsătoriei sale cu Diahnne Abbott.

"Nu ştiu cum să trăiesc fără tine... Mi-aş dori ca dragostea să te salveze" - o postare pentru a anunţa lumii cea mai mare tragedie care se poate întâmpla unei fiinţe umane, pierderea copilului: „Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte din momentul în care te-am simţit în burtă. Tu ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea. Mi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Aş vrea să pot fi cu tine. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt atât de mult devenind mama ta. Ai fost atât de profund iubită şi apreciată. Îmi pare atât de rău, puiul meu, atât de rău. Odihneşte-te în pace şi în raiul veşnic, scumpul meu băiat".

Deocamdată, nicio declaraţie publică nu a venit din partea lui Robert De Niro, care a devenit de curând tatăl celui de-al şaptelea copil al său, la vârsta de 80 de ani.

Fiica sa, Drena, în vârstă de 51 de ani, nu şi-a cunoscut niciodată tatăl biologic şi a fost adoptată de familia De Niro la vârsta de 9 ani. Ea l-a născut pe Leandro în urma unei relaţii care s-a încheiat. Leandro era un actor în devenire şi, împreună cu mama sa, a apărut în filmul A Star is Born din 2018, în care a jucat rolul fiului lui George 'Noodles' Stone, interpretat de Dave Chapelle.

De asemenea, a avut un rol în filmul The Collection în 2005 şi în Cabaret Maxime în 2018.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nepot,
robert de niro,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.