EROAREA din ordonanţa de abrogare a OUG 13. Judecător: „Ca să fiu mai direct, OUG 14 e parţial NECONSTITUŢIONALĂ”

Autor: Gandul Postat la 06 februarie 2017 589 afişări

EROAREA din ordonanţa de abrogare a OUG 13. Judecător: „Ca să fiu mai direct, OUG 14 e parţial NECONSTITUŢIONALĂ”

Când credea că a rezolvat problema ordonanţei care a scos sute de mii de oameni în stradă, Guvernul a mai făcut o eroare, de această dată în ordonanţa care abrogă OUG 13 şi care a fost deja publicată în Monitorul Oficial.  Un judecător este cel care a atras atenţia asupra greşeşii. „Ca să fiu mai direct, OUG 14 e parţial neconstituţională”, scrie Cristi Danileţ pe Facebook. 

Află aici care este EROAREA din ordonanţa de abrogare a OUG 13. Judecător: „Ca să fiu mai direct, OUG 14 e parţial neconstituţională”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oug,
ordonanta,
judecator,
neconstitutional
/actualitate/eroarea-din-ordonanta-de-abrogare-a-oug-13-judecator-ca-sa-fiu-mai-direct-oug-14-e-partial-neconstitutionala-16150567
16150567
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.