Episcopul din Tripoli confirma moartea unuia dintre fiii lui Muammar Kadhafi

Postat la 02 mai 2011 10 afişări

Vicarul apostolic (episcopul) din Tripoli, Giovanni Innocenzo Martinelli, a confirmat, duminica, prin telefon pentru postul de televiziune italian Sky TG24, moartea unuia dintre fiii liderului libian Muammar Kadhafi, Saif al-Arab Kadhafi.

"Confirm moartea fiului liderului", a declarat monseniorul Martinelli, pe care imaginile difuzate de televiziunea publica libiana si preluate de Sky, l-au infatisat alaturi de alti demnitari religiosi in fata a doua cadavre acoperite cu cearsafuri. El poate fi vazut cum se reculege in fata cadavrelor acoperite cu sange, dar nu pot fi recunoscute corpurile neinsufletite. Prelatul a povestit ca a fost adus la morga cu "lideri ai mai multor biserici pentru a vedea cadavrele" si ca "au spus o rugaciune". "Un imam a sustinut un discurs impotriva barbariei acestui atac care a lovit persoane nevinovate si civili", a adaugat Martinelli.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
gaddafi,
moarte,
fiu,
Saif
/actualitate/episcopul-din-tripoli-confirma-moartea-unuia-dintre-fiii-lui-muammar-kadhafi-8213723
8213723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.