Emmanuel Macron şi Angela Merkel se vor întâlni săptămâna viitoare

Postat la 13 aprilie 2018 41 afişări

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, se va întâlni joi, la Berlin, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a anunţat vineri Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al Guvernului german, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

Emmanuel Macron şi Angela Merkel se vor întâlni săptămâna viitoare

Emmanuel Macron şi Angela Merkel au discutat prin telefon despre presupusul atac chimic din Duma, atribuit de Franţa regimului Bashar al-Assad.

Cei doi lideri europeni elaborează un plan de reformare a Uniunii Europene şi a zonei euro şi speră să obţină aprobarea partenerilor europeni în cursul summitului programat în iunie.

Planul prevede crearea uniunii bancare, a unei pieţe comune a capitalului şi restructurarea Mecanismului European de Stabilitate (MES).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.