Elveţia, somată să o expulzeze pe presupusa amantă a lui Putin: „Eva Braun” să fie „returnată Führerului ei”

Postat la 25 martie 2022 270 afişări

Elveţia, somată să o expulzeze pe presupusa amantă a lui Putin: „Eva Braun” să fie „returnată Führerului ei”

O petiţie prin care se cere Elveţiei să o deporteze pe cea despre care se zvoneşte că ar fi amanta lui Vladimir Putin a primit peste 61.000 de semnături.

Campania de expulzare a Alinei Kabaeva, o fostă gimnastă olimpică şi politician, a fost iniţiată de cetăţeni ruşi, belaruşi şi ucraineni după invazia lui Putin în Ucraina.

Comparându-l pe liderul rus cu Adolf Hitler, petiţia îndeamnă Elveţia să se asigure ca „Eva Braun” să fie „returnată Führerului ei”.

O petiţie prin care se cere Elveţiei să o deporteze pe cea despre care se zvoneşte că ar fi amanta lui Vladimir Putin a primit peste 61.000 de semnături, relatează The Independent. Campania de expulzare a Alinei Kabaeva, o fostă gimnastă olimpică şi politician, a fost iniţiată de cetăţeni ruşi, belaruşi şi ucraineni după invazia lui Putin în Ucraina.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elvetia,
amanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.