Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au schimbat numele bebeluşului lor din X Æ A-12 în X Æ A-XII

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 26 mai 2020 298 afişări

Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au schimbat numele bebeluşului lor din X Æ A-12 în X Æ A-XII

Elon Musk şi cântăreaţa Grimes au schimbat numele primului lor copil din X Æ A-12 în X Æ A-XII, potrivit Business Insider.

Cântăreaţa a declarat pe Instagram că au fost obligaţi să schimbe numele bebeluşului în condiţiile în care certificatele de naştere ale statului California acceptă doar cele 26 de litere ale alfabetului englez şi anumite semne ortografice, precum cratima sau apostroful. Cu toate acestea, Æ rămâne în afara alfabetului englez.

„Cifre romane. Arată mai bine, să fiu sinceră”, a declarat Grimes.

În ceea ce priveşte numele copilului, X reprezintă variabila necunoscută, Æ vine de la pronunţia AI (inteligenţă artificială), iar A-XII Lockheed este „aeronava preferată” a cuplului, fiind construită pentru CIA în anii 1960.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nume,
bebelus,
business,
california,
avion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.