Elmas Braşov va investi în acest an 3,5 milioane euro în producţia de construcţii metalice şi maşini

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 08 februarie 2013 58 afişări

Elmas Braşov va investi în acest an 3,5 milioane de euro într-o nouă facilitate de producţie pentru construcţii metalice şi maşini şi vizează creşterea cifrei de afaceri cu 7 - 8%, a anunţat joi compania specializată în construirea şi service-ul de ascensoare.

Elmas Braşov va investi în acest an 3,5 milioane de euro într-o nouă facilitate de producţie pentru construcţii metalice şi maşini şi vizează creşterea cifrei de afaceri cu 7 - 8%, a anunţat joi compania specializată în construirea şi service-ul de ascensoare. "Pentru 2013, ţinta companiei este menţinerea cotei de piaţă, creşterea portofoliului de lucrări, precum şi creşterea cifrei de afaceri cu 7 - 8%", a declarat Marius Paraipan, brand manager al companiei. Elmas a încheiat anul 2012 cu afaceri de 20,2 milioane de euro, în creştere cu 10% faţă de anul anterior. Anul trecut, compania a finalizat investiţia în laboratorul de încercări, proiect finanţat prin Programul Operaţional Sectorial "Creşterea competitivităţii economice", fondurile alocate ridicându-se la 5,364 mil. lei. Tot în 2012 compania a demarat o investiţie în Centrul de service şi vânzări echipamente forestiere John Deere, acesta urmând a fi inaugurat în localitatea Sânpaul, judeţul Mureş. Pentru acest an este programată o investiţie de 3,5 milioane de euro într-o nouă facilitate de producţie pentru construcţii metalice şi construcţii de maşini.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elmas-brasov-va-investi-in-acest-an-3-5-milioane-euro-in-productia-de-constructii-metalice-si-masini-10550909
10550909
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.