Ella Kallai, Alpha Bank: „Nu pierdeţi nicio ocazie de a învăţa”

Autor: Ioana Matei Postat la 05 iunie 2020 120 afişări

„Nu pierdeţi nicio ocazie de a învăţa şi de a încerca să faceţi echipă cu cei mai buni din profesia aleasă”, a spus Ella Kalai, economistul şef al Alpha Bank, pentru răspunsurile publicate în anuarul Business MAGAZIN dedicat celor mai puternice femei din business.

Ella Kallai, Alpha Bank: „Nu pierdeţi nicio ocazie de a învăţa”

Doctor în economie, Ella Kallai spune că în rândul celor mai recente realizări profesionale ale sale se numără primirea premiului Academiei Române pentru lucrarea „România şi aderarea la zona euro”, publicată în volumul Economia României după Marea Unire, apărut la editura Academiei Române. În continuare Ella Kallai şi-a propus continuarea cercetării profunde a unor teme de perspectivă (forward looking) cu impact major asupra economiei româneşti alături de analizele de zi cu zi care descifrează mersul economiei pe termen scurt. În ceea ce priveşte diferenţele de gen, ea nu crede că faptul că este femeie i-ar fi creat vreo barieră: „Dimpotrivă, atât economica, cât şi informatica, domeniul în care am profesat imediat după absolvirea facultăţii, fiind domenii mai degrabă «masculine», m-au obligat să mă adaptez la timpuri şi m-am lăsat molipsită de pasiunea colegilor cu care am avut şansa să lucrez”. De asemenea, ea este convinsă că dacă demonstrezi excelenţă în domeniul în care profesezi, nu există dublă măsură.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.