România, la coadă în topul celor mai sigure ţări din Europa de vizitat în pandemie

Postat la 08 iunie 2020 104 afişări

România, la coadă în topul celor mai sigure ţări din Europa de vizitat în pandemie

România nu a înregistrat prea multe cazuri de infecţie cu noul coronavirus, comparativ cu alte ţări. Cu toate acestea nu se situează în prima parte a topului celor mai sigure ţări în pandemie, conform unui studiu citat de revista Forbes.

​România ocupă poziţia 30 în topul celor mai sigure ţări de vizitat în această perioadă în Europa, spune un studiu realizat de un think tank cu sediul la Londra.

Grupul Deep Knowledge a inclus în raport 200 de ţări cu un sistem de 130 de parametri cantitativi. Elveţia este cea mai sigură ţară din Europa dar şi din lume, urmată de Germania şi Austria.

La polul opus se situează Macedonia de Nord, Albania şi Belgia.

România este devansată în acest clasament de toate ţările vecine sau din zonă: Bulgaria, Serbia, Grecia, Cehia, Ungaria sau Polonia.

Ungaria se situează chiar pe un loc 6 care îi conferă o imagine foarte bună în acest context. Totuşi, în mod ciudat, Italia se situează pe locul 28, în faţa României deşi gravitatea pandemiei a fost una din cele mai mari din Europa. Topul este citat de prestigioasa revistă Forbes.

În lume, România ocupă locul 57, devansând SUA, locul 58.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
europa,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.