Elevii vor învăţa cum se poate preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2

Autor: Petru Mazilu Postat la 01 aprilie 2021 18 afişări

Elevii din România vor învăţa cum poate fi prevenită răspândirea virusului SARS-CoV-2 cu ajutorul unor afişe. Acestea vor fi distribuite în şcoli şi vor conţine informaţii despre metodele de protecţie.

Elevii vor învăţa cum se poate preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2

Afişele vor fi distribuite în cadrul campaniei „Om cu Om oprim pandemia”, lansată de Ministerul Sănătăţii, în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale, cu UNICEF şi cu Universitatea Babeş Bolyai-catedra de sănătate publică. Afişele conţin informaţii utile şi reguli care trebuie respectate pentru limitarea răspândirii infecţiei cu virusul SARS-Cov- 2 în şcoli.

„Cele trei reguli de bază: Păstrarea distanţării fizice, portul măştii de protecţie şi respectarea igienei sunt prezentate elevilor într-un limbaj accesibil şi cu elemente vizuale uşor de înţeles. Informaţiile au fost vizate de către specialişti în sănătate publică”, au anunţat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Unităţile de învăţământ vor putea să tipărească şi să utilizeze materialul informativ pus la dispoziţie de autorităţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elevi,
sars cov 2,
broşuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.