Eleva din Constanţa, acuzată că ar practica videochat-ul, ar putea fi mutată la alt liceu

Autor: Cosmin Vaideanu Postat la 08 mai 2015 200 afişări

Eleva de clasa a XI-a de la Colegiul "Mihai Eminescu" din Constanţa, în cazul căreia unitatea de învăţămând a început o anchetă după ce fotografii cu aceasta, îmbrăcată sumar, au apărut pe un site pentru adulţi, ar putea fi mutată la alt liceu, o decizie finală urmând să fie luată săptămâna viitoare

Potrivit reprezentanţilor Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Constanţa, Consiliul clasei s-a întrunit vineri şi a propus mutarea elevei în vârstă de 18 ani la altă unitate de învăţământ, decizia fiind luată în baza regulamentului de ordine interioară.

Consiliul clasei este format din profesorii care predau la clasa unde învaţă eleva respectivă.

Propunerea de vineri va fi luată în discuţie luni de către Consiliul Profesoral, care o va valida sau nu. În cazul în care propunerea va fi admisă, eleva va fi mutată la alt liceu în câteva zile.

Tânăra a spus, în faţa membrilor Consiliului clasei, că regretă gestul şi a recunoscut că a trimis fotografii cu ea la site-ul pentru adulţi, dar că nu a practicat videochat-ul.

Reprezentanţii colegiului au mai afirmat că eleva învaţă bine, având media 8.50 pe primul semestru, o singură absenţă nemotivată, şi nu a încercat să convingă alte colege să facă videochat.

Conducerea Colegiului "Mihai Eminescu" din Constanţa a început o anchetă, după ce mai multe fotografii cu eleva de 18 ani, îmbrăcată sumar, au apărut pe un site pentru adulţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ELEVĂ,
VIDEOCHAT,
LICEU
/actualitate/eleva-din-constanta-acuzata-ca-ar-practica-videochat-ul-ar-putea-fi-mutata-la-alt-liceu-14232161
14232161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.