Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate de autorităţile din Costa Rica / Avocat: Şansele de extrădare sunt minime

Postat la 04 octombrie 2018 41 afişări

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate miercuri de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, potrivit unui anunţ al Organismului de Investigaţii Judiciare din Costa Rica.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate de autorităţile din Costa Rica / Avocat: Şansele de extrădare sunt minime

Avocatul Veronel Rădulescu a declarat, joi dimineaţă, că şansele de extrădare pentru Elena Udrea din Costa Rica sunt minime, precizând că fetiţa fostului ministru a rămas în îngrijirea mamei acesteia şi a lui Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a fost reţinută miercuri, în jurul orei locale 10.00, în zona Sabana Oeste, în timp ce Alina Bica a fost arestată în jurul orei locale 14.00 în zona Sabana Este.

Autorităţile au postat o înregistrare în care este prezentată reţinerea Elenei Udrea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.