Elena Udrea: Prigoană este "un om competent, onest, foarte hotărât" şi "un personaj foarte charismatic"

Postat la 01 aprilie 2012 14 afişări

Nominalizarea lui Silviu Prigoană drept candidat la Primăria Capitalei este rezultatul unor analize, sondaje şi dezbateri interne care au arătat că el este "candidatul pe care bucureştenii îl plac cel mai mult, oricât s-ar minuna unii", şi care a fost votat de 60% dintre cetăţenii colegiului său in 2008, arată Elena Udrea, şefa organizaţiei PDL Bucureşti.

"Silviu Prigoană este un om competent, onest, foarte hotărât, care ştie ce vrea să facă şi, poate mai important, un personaj foarte charismatic. O mai spun odată: în politică, votul decide şi fiecare cetăţean are un vot cu relevanţă egală. Nu există electorat de categorii diferite din acest punct de vedere", scrie Udrea pe blogul ei, referindu-se la nominalizarea lui Prigoană drept candidatul PDL la Primăria Capitalei.

Candidaţii PDL pentru sectoare sunt Toader Paleologu (sectorul 1), Liviu Negoiţă (sectorul 3) şi Cristian Poteraş (sectorul 6). După ce Cristian Popescu Piedone, care iniţial anunţase că va reprezenta UNPR la alegerile locale, a rupt alianţa cu PDL şi a decis să candideze drept candidat al opoziţiei la sectorul 4, PDL i-a propus lui Cristian Preda să fie candidat pentru sectorul 4, însă acesta a refuzat.

"PDL şi UNPR nu s-au certat la Bucureşti. Rămânem parteneri şi aici, aşa cum vom rămâne şi la guvernare, şi ne propunem ca lucrurile să stea aşa şi după parlamentarele din noiembrie", interpretează Udrea dezertarea lui Piedone. "Candidând separat, cele două partide vor obţine mai multe voturi decât dacă ar fi mers împreună."

Preşedinta PDL Bucureşti îşi apără prestaţia la conducerea organizaţiei, arătând că ea a preluat organizaţia la 13%, cu 2% sub scorul de atunci al partidului la nivel naţional, în timp ce astăzi are 23%, 3% peste media naţională, conform sondajelor. "Aşa cum văd eu lucrurile, PDL poate recâştiga în acest an Capitala", crede Udrea.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-udrea-prigoana-este-un-om-competent-onest-foarte-hotarat-si-un-personaj-foarte-charismatic-9462129
9462129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.