Elena Udrea: "Dacă Prinţul Charles este îndrăgostit de Carpaţi, noi de ce nu am fi?"

Postat la 16 noiembrie 2011 16 afişări

Ministrul turismului, Elena Udrea, s-a întâlnit marţi cu prinţul Charles, în cursul vizitei făcute la Londra pentru promovarea brandului turistic al României.

"Prinţul Charles este, cu siguranţă, un mare prieten şi un adevărat ambasador al ţării noastre şi pot afirma, fără ezitare, că a făcut mai mult pentru imaginea României, în ultimii ani, decât oricare dintre noi", afirmă Udrea într-o postare pe blog. "Dacă Prinţul Charles este îndrăgostit de Carpaţi, noi de ce nu am fi? Doar pentru că unii încearcă să construiască o stare de spirit negativă, distructivă, pentru că toată viaţa s-au ocupat cu dezinformări şi manipulări, nu înseamnă că noi ceilalţi trebuie să cădem în capcana lor şi să ne iubim mai puţin ţara!"

Udrea a asistat la avanpremiera documentarului "Wild Carpathia", a acordat un interviu pentru The Daily Telegraph şi a avut o întâlnire cu câţiva membri ai comunităţii româneşti din Marea Britanie.

"Toţi mi-au spus acelaşi lucru: nu e uşor departe de casă, nu le-a fost uşor să se adapteze într-un mediu diferit de al nostru, dar au făcut tot posibilul să se impună acolo. Sunt, la rându-le, ambasadori ai imaginii noastre în lume - prin carierele lor, prin bunul-simţ de care dau dovadă, prin felul lor de-a fi, creează o imagine bună României în lume", afirmă ministrul, care adaugă că le-a transmis "acelaşi mesaj: îi aşteptăm acasă, dacă nu de tot, măcar în vacanţe".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-udrea-daca-printul-charles-este-indragostit-de-carpati-noi-de-ce-nu-am-fi-8979807
8979807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.