Elena Udrea a deschis sezonul la taiat de panglici

Postat la 20 februarie 2010 18 afişări

Intre doua "protocoale", a adaugat si fagaduieli de bani primarilor portocaliu-rosu-alb-verde, plus o interventie la ministrul Sanatatii pentru 100.000 de euro necesari unei tinere pentru o operatie in strainatate.

Deschiderea sezonului la taiat de panglici, "oficializarea" unui cuplu de subprefecti portocalii, fagaduieli generoase de bani, facute mai ales primarilor portocalii si rosu-alb-verde, intre doua "protocoale" cu meniuri ca de nunta, o plimbare cu sania trasa de cai si o alta per-pedes, in botine cu tocuri de-o schioapa prin zapada flescaita si noroi de doua palme, plus schimbat garderoba de cel puin doua, trei ori pe zi si cateva lectii de silabisit in ungureste - intr-un cuvant, programul ministerial din acest week-end al Elenei Udrea.

Amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elena Udrea,
Brasov,
patinoar,
Piatra Neamt,
partie
/actualitate/elena-udrea-a-deschis-sezonul-la-taiat-de-panglici-5573914
5573914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.