Electroprecizia va investi trei milioane de euro într-o microhidrocentrală

Autor: Carol Dan Postat la 12 februarie 2013 37 afişări

Producătorul de motoare şi echipamente electrice Electroprecizia Săcele va investi peste trei milioane de euro în construcţia unei microhidrocentrale, în Săcele, judeţul Braşov, care va asigura 60-70% din consumul de energie electrică al firmei.

Producătorul de motoare şi echipamente electrice Electroprecizia Săcele va investi peste trei milioane de euro în construcţia unei microhidrocentrale, în Săcele, judeţul Braşov, care va asigura 60-70% din consumul de energie electrică al firmei. Microhidrocentrala va fi construită pe amplasamentul unei centrale hidroenergetice vechi, care a funcţionat din 1922 până în anii '60, potrivit reprezentanţilor firmei. Unitatea va avea o putere instalată de 1,4 MW şi va produce anual 6.700 MWh de electricitate. Mai mulţi acţionari cumulează 50,3% din acţiunile Electroprecizia, iar firma Intercom din Sfântu Gheorghe controlează 49,69% din capital.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Electroprecizia,
microhidrocentrală
/actualitate/electroprecizia-va-investi-trei-milioane-de-euro-intr-o-microhidrocentrala-10557662
10557662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.