Efectul Nica: Seful "Doi s-un sfert" pleaca

Postat la 01 octombrie 2009 11 afişări

Seful Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI (DGIPI), Gelu Drajneanu, a demisionat de la conducerea institutiei, a comunicat pentru MEDIAFAX, Biroul de presa al directiei.

Potrivit sursei citate, demisia lui Drajnenau a fost prezentata, joi, la prima ora, si a fost semnata de catre ministrul Dan Nica.

Gelu Drajneanu a fost numit la conducerea DGIPI in 25 martie, dupa ce Cornel Serban a demisionat din aceasta functie in urma anchetarii sale de catre procurorii anticoruptie in scandalul Popoviciu.

Noul director general al DGIPI este, de joi, comisarul sef Paun Iordache, director general adjunct al Directiei Generale de Informatii si Protecţie Interna, informeaza Biroul de presa al Directiei.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Drajneanu,
Nica,
DGIPI,
guvern
/actualitate/efectul-nica-seful-doi-s-un-sfert-pleaca-4950799
4950799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.