EFECTELE FISCALITATII

Postat la 02 martie 2006 1 afişăre

De la inceputul anului, dupa introducerea taxarii cu 20% a tuturor incasarilor - ca urmare a modificarii Codului fiscal - activitatea de pariere a inregistrat mai multe efecte negative. Un efect posibil, dar improbabil totusi ar fi retragerea investitorilor straini de pe piata pariurilor sportive din Romania. 

 

INCASARI: Au scazut incasarile totale cu peste 50 si numarul de pariori cu peste 40%; deja multi jucatori se orienteaza catre pariurile pe Internet, organizate de companii straine.

 

VENITURI BUGETARE: Statul pierde atat din cauza faptului ca incasarile totale s-au redus la jumatate, cat si pe fondul posibililor concedieri din industrie.

 

SCADEREA PIETEI: Organizatorii de pariuri, deja sufocati de fiscalitatea excesiva, pierd clienti si piata in favoarea pariurilor online. In plus, firmele stopeaza planurile de dezvoltare ce prevedeau deschiderea a peste 200 de noi agentii in 2005.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EFECTELE FISCALITATII
/actualitate/efectele-fiscalitatii-977363
977363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.