Economia Romaniei ar putea creste in 2010 cu maxim 0,5%

Postat la 26 aprilie 2010 15 afişări

Analistii casei de brokeraj X-Trade Brokers considera ca economia din Romania ar putea avansa cu maxim 0,5% in acest an si cred ca estimarile de crestere cu 0,8%-1% sunt optimiste, avand in vedere declinurile majore ale productiei industriale, constructiilor, comertului si rata somajului in urcare.

"Romania inregistreazǎ in continuare declinuri majore privind productia industrialǎ, constructiile, comertul si cresteri ale ratei somajului, asa incat cel mai probabil economia s-a contractat in primul trimestru al anului. De altfel, estimǎrile privind cresterea economicǎ a Romaniei in 2010 de 0,8- 1% credem cǎ sunt optimiste, avand in vedere situatia actualǎ si mǎsurile care (nu) se intrevǎd: analizele noastre indicǎ un procent de maxim 0,5% ca si crestere economicǎ a Romaniei in acest an" , a declarat intr-o analiza directorul sucursalei din Romania a X-Trade Brokers, Victor Safta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/economia-romaniei-ar-putea-creste-in-2010-cu-maxim-0-5-6063785
6063785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.