Ecclestone vrea sa vanda Queens Park Rangers! Ce suma enorma cere englezul

Postat la 26 aprilie 2011 16 afişări

Omul de afaceri Bernie Ecclestone este dispus sa vanda clubul Queens Park Rangers (divizia a doua engleza), pe care il evalueaza la 113 milioane de euro, informeaza editia electronica a The Daily Mail.

Ecclestone a ajuns sa detina 62 la suta din club, dupa ce a achizitionat, in decembrie 2010, un pachet de actiuni de la fostul manager al echipei de Formula 1 Renault Flavio Briatore. Britanicul in varsta de 80 de ani spune insa ca orice tranzactie depinde de Briatore, care are dreptul de a-si rascumpara actiunile in momentul in care Ecclestone este dispus sa vanda.

Un alt actionar al clubului este Amit Bhatia, ginerele miliardarului indian Lakshmi Mittal.

Luna trecuta, un grup de oameni de afaceri din SUA si Asia si-a anuntat intentia de a cumpara gruparea londoneza fondata in 1882, iar conducerea clubului a precizat ca au fost deschise negocieri preliminare in acest sens.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ecclestone,
Queens Park Rangers,
bani
/actualitate/ecclestone-vrea-sa-vanda-queens-park-rangers-ce-suma-enorma-cere-englezul-8191649
8191649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.