Ea este cea mai bine plătită actriţă din lume! Sumele sunt fabuloase

Postat la 18 august 2017 123 afişări

Emma Stone, care a câştigat la începutul acestui an primul ei premiu Oscar din carieră, a detronat-o pe Jennifer Lawrence şi ocupă primul loc în topul anual al celor mai bine plătite actriţe din lume, publicat miercuri de revista Forbes.

Ea este cea mai bine plătită actriţă din lume! Sumele sunt fabuloase

Vedeta americană a obţinut venituri de 26 de milioane de dolari (înainte de deducerea taxelor) în ultimele 12 luni, în perioada 1 iunie 2016 - 1 iunie 2017, au precizat editorii revistei Forbes.

Pe locul al doilea se află actriţa Jennifer Aniston, în vârstă de 48 de ani, cu venituri de 25,5 milioane de dolari, care provin din redevenţele asociate difuzării serialului "Friends" şi din contracte de publicitate încheiate cu branduri precum SmartWater şi Emirates Airline.

Jennifer Lawrence, în vârstă de 27 de ani, care a ocupat primul loc în topul Forbes pentru doi ani consecutivi, a coborât pe poziţia a treia, cu venituri de 24 de milioane de dolari - aproape jumătate din veniturile de 46 de milioane de dolari obţinute anul trecut. Asta s-a întâmplat în principal din cauza încheierii francizei "Hunger Games".

Topul 10 al celor mai bine plătite actriţe din lume este completat de Melissa McCarthy (18 milioane de dolari), Mila Kunis (15,5 milioane de dolari), Emma Watson (14 milioane de dolari), Charlize Theron (14 milioane de dolari), Cate Blanchett (12 milioane de dolari), Julia Roberts (12 milioane de dolari) şi Amy Adams (11,5 milioane de dolari).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.