După un sfert de secol de activitate în Bucureşti, Jerry’s Pizza s-a extins la Cluj

Autor: Ioana Matei Postat la 04 noiembrie 2022 162 afişări

După un sfert de secol de activitate în Bucureşti, Jerry’s Pizza s-a extins la Cluj

În anul aniversării a 25 de ani de activitate, operatorul de delivery şi take-away Jerry’s Pizza a inaugurat cel de-al 25 magazin, în urma unei investiţii de aproximativ 200.000 de euro. 

Primul magazin din Cluj-Napoca este situat pe Bd. Nicolae Titulescu nr. 2 şi are o echipă formată din 25 de angajaţi. O parte a echipei a fost instruită în ultimele 6 luni în magazine din Bucureşti, dar cea mai mare parte a angajaţilor vor beneficia de training local, alături de o echipă venită în Cluj special pentru acest scop, spun reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă. Mai mult de jumătate din personal este reprezentat de echipa de livrare, care are la dispoziţie şi o flotă proprie de 10 vehicule. 

„Clujul este un oraş important pentru noi şi reprezintă o adevărată provocare, atât prin prisma unei noi pieţe de desfacere, dar mai ales din punct de vedere logistic şi al costurilor. Având in vedere că lucrăm cu produse şi ingrediente proaspete şi sensibile, cum este aluatul pentru pizza, trebuie sa ne asigurăm că livrarea acestora de la laboratorul de producţie din Bucureşti este făcută la timp şi in siguranţă.  În Cluj exista un potenţial mare de dezvoltare a segmentelor de delivery şi take-away, segmente care reprezintă esenţa businessului nostru, cu peste 95% din totalul activităţii noastre. Clujul face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei în dorinţa noastră de a livra „Gustul care se ştie dintr-o felie” la uşa cât mai multor consumatori din România”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Jerry’s Pizza este prima companie care a adus în 1997, în România, pizza în stil american, tip New York Style, cu blat întins manual, pe mălai, dar şi sistemul „make your own pizza” în care clientul îşi poate alege combinaţia preferată de toppinguri. 


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.