După o furtună de critici la adresa Facebook, Mark Zuckerberg vrea să schimbe regulile pentru Internet

Postat la 31 martie 2019 54 afişări

Directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, le-a cerut, sâmbătă, autorităţilor de reglementare să joace un „rol mai activ” în stabilirea regulilor care guvernează internetul, în condiţiile în care cea mai mare reţea social media din lume se luptă să dezamorsă criticile, informează Reuters.

După o furtună de critici la adresa Facebook, Mark Zuckerberg vrea să schimbe regulile pentru Internet

Zuckerberg, a cărui companie se află sub presiune pentru că nu a reuşit să controleze în mod adecvat conţinutul publicat şi să protejeze viaţa privată a utilizatorilor de pe platforma sa, a scris, într-un articol, din Washington Post că o „abordare standardizată” pentru eliminarea conţinutului le-ar face pe companiile de internet mai „responsabile”.

„Prin actualizarea regulilor pentru Internet, putem păstra cele mai bune lucruri din acesta: libertatea oamenilor de a se exprima şi pentru antreprenori de a construi lucruri noi - protejând, totodată, societatea împotriva unor daune mai mari şi mai generale”, a scris Zuckerberg.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
zuckerberg,
reguli,
facebook

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.