Doar pentru colecţionari moderni

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 martie 2019 42 afişări

Tânărul colecţionar al secolului XXI nu caută antichităţi, ci articole în ediţie limitată create de designeri moderni, care să-i dea sentimentul că ce are el nu mai are (aproape) nimeni, scrie The Independent.

Doar pentru colecţionari moderni

Ca atare, diverse firme s-au specializat în realizarea de astfel de obiecte de colecţie.

Printre aceste firme se numără Raro, cunoscută pentru piesele sale sculpturale de mobilier din materiale foarte rare, Andrew Martin, cu colecţia Tutti Frutti de piese de mobilier care aduc a biscuiţi digestivi şi tablete de ciocolată, ori Alexandra Llewellyn, cu seturile sale de table sau poker în ediţie limitată lucrate manual, ca setul table cu imagini inedite ale actriţei Marylin Monroe sau unul de pocher cu cranii, cu jetoane confecţionate de cel mai vechi astfel de fabricant din SUA.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.