Arhivă pentru cinefili

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 martie 2019 34 afişări

Într-o epocă în care consumatorul de filme şi seriale are la dispoziţie servicii pe bază de abonament pe internet, magazine online şi chiar „distribuitori” neautorizaţi, un magazin din Seattle se încăpăţânează să supravieţuiască.

Arhivă pentru cinefili

Întemeiat în 1988 de un pasionat de filme, magazinul Scarecrow (Sperietoarea de ciori) a pornit drept centru de închiriat casete video, cărora li s-au adăugat în timp ediţii laser disc sau DVD.

Trecut prin faliment, moartea fondatorului şi transformat în organizaţie fără scop lucrativ, Scarecrow se laudă cu mai bine de 132.000 de titluri de prin toată lumea, multe dintre ele nefiind disponibile pe internet sau în alte magazine, fie că sunt casete video de la o emisiune prezentată de John Lennon şi Yoko Ono, fie că sunt filme mute sau unele care nu pot fi exploatate comercial din cauza problemelor legate de drepturile de difuzare. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arhiva,
filme,
internet,
magazin,
magazine,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.