După ninsorile abundente, alte fenomene meteo vor lovi România. La ce trebuie să ne aşteptăm

Postat la 24 ianuarie 2018 265 afişări

În noaptea de miercuri spre joi se vor înregistra minus 23 de grade în estul Transilvaniei, asta după ce, în noaptea de marţi spre miercuri temperaturile au ajuns la minus 21 de grade în Rădăuţi. De asemenea, în Bucureşti se vor înregistra minus 10 grade în noaptea de miercuri spre joi.

După ninsorile abundente, alte fenomene meteo vor lovi România. La ce trebuie să ne aşteptăm

Cea mai scăzută temperatură din noaptea de marţi spre miercuri s-a înregistrat în Rădăuţi, judeţul Suceava, unde termometrele au arătat minus 21,3 grade Celsius.

De asemenea, spun meteorologii, şi în estul Transilvaniei, în zona Joseni, s-au înregistrat minus 21 de grade Celsius.

„În ceea ce priveşte zona Moldovei, temperaturi atât de scăzute nu se înregistrează foarte des, asfel că în noaptea de miercuri spre joi nu vor mai fi valori atât de scăzute. Pe de altă parte, în estul Transilvaniei temperaturile vor fi şi mai scăzute, şi cel mai probabil, în zonele Miercurea Ciuc, Joseni sau Târgu Secuiesc vor fi temperaturi de minus 23 de grade”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Robert Manta, meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.