După luni în care au văzut doar noi negri la orizont, companiile germane încep să îşi recapete încrederea în business

Autor: Ştefan Stan Postat la 27 iulie 2020 31 afişări

După luni în care au văzut doar noi negri la orizont, companiile germane încep să îşi recapete încrederea în business

Încrederea în economie în rândul companiilor germane s-a îmbunătăţit pentru a treia oară consecutiv, potrivit unui sondaj al IFO institute, care măsoară sentimentul de business.

În sectorul de producţie, încrederea s-a îmbunătăţit considerabil. În sectorul serviciilor, indicele calculat a crescut semnificativ, iar acum este în teritoriu pozitiv în Germania. La fel şi în comerţ, după ce companiile şi-au recalculat situaţia curentă şi au îmbunătăţit estimările pentru finalul anului. Situaţia păstrează aceeaşi tendinţă şi în construcţii. 

Indicele climatului de business calculat de IFO se bazează pe aproximativ 9.000 de răspunsuri lunare de la companii din producţie, servicii, comerţ şi construcţii. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
imbunatatire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.