După Johnny Deep vs Amber Heard, urmează procesul Brad Pitt vs Angelina Jolie

Autor: Alexandru Stan Postat la 09 iunie 2022 34 afişări

După Johnny Deep vs Amber Heard, urmează procesul Brad Pitt vs Angelina Jolie

Brad Pitt a dat-o în judecată pe fosta lui soţie din februarie 2022, pentru că şi-a vândut pachetul de acţiuni din podgoria franceză pe care au cumpărat-o împreună în 2008.

Pitt a spus că decizia fostei soţii de a-şi vinde cota unui oligarh rus l-a forţat să se asocieze cu „un străin cu asociaţii şi intenţii veninoase”.

Angelina Jolie nu a comentat încă public.

Cuplul a achiziţionat o afacere de la Chateau Miraval SA, o companie franceză care cuprinde o moşie şi o podgorie în sudul Franţei, în 2008.

Pitt spune că el şi fosta lui soţie au fost de acord să nu-şi vândă afacerea fără permisiune reciprocă.

Dar Jolie şi-a vândut cota unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg controlat de oligarhul rus Yuri Shefler, fără ştirea fostului ei soţ. .

Avocaţii lui Pitt au spus că sub conducerea sa, afacerea a crescut într-o „poveste de succes internaţional de milioane de dolari”, deşi Jolie „nu a contribuit cu nimic”.

„Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-l rănească pe Brad Pitt”, potrivit documentelor care au fost depuse săptămâna trecută.

„Jolie ştia şi intenţiona că Shefler şi afiliaţii săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o şi să-i submineze investiţia sa în Miraval”.

„Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale şi delictuale a lui Jolie.Încălcând acordul părţilor, Jolie a căutat să-l forţeze pe Pitt să se asocieze cu un străin şi, mai rău, cu un străin cu asocieri şi intenţii veninoase”.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franţei şi a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro.

Pitt a contribuit cu 60% la preţul de cumpărare, iar Jolie a plătit restul de 40%, scrie BBC.

Brad Pitt şi Angelina Jolie au divorţat în 2016.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jolie,
pitt,
proces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.