DSVSA Braşov: La carnea de pui din lotul retras de la comercializare nu s-a găsit salmonella

Postat la 06 noiembrie 2013 48 afişări

Carnea de pui provenind de la Avicola Călăraşi şi retrasă de la comercializare dintr-un hypermarket din Braşov nu era infestată cu salmonella, potrivit rezultatelor de laborator, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Braşov

DSVSA Braşov: La carnea de pui din lotul retras de la comercializare nu s-a găsit salmonella

 Şeful Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov, Dorin Enache, a spus că testele de laborator făcute la carnea de pui dintr-un lot retras de la comercializare au ieşit negative la testul pentru salmonella.

"La noi nu s-a găsit salmonella. Au fost făcute teste de laborator şi nu poate fi vorba despre aşa ceva", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX directorul DSVSA Braşov, Dorin Enache.

Reprezentanţii DSVSA Braşov au restras de la comercializare, săptămâna trecută, dintr-un hypermarket din Braşov, aproximativ 6,2 tone de carne de pui provenită de la Avicola Călăraşi, întrucât exista suspiciunea infestării cu salmonella.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dsvsa-brasov-la-carnea-de-pui-din-lotul-retras-de-la-comercializare-nu-s-a-gasit-salmonella-11634513
11634513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.