DSP Suceava cere asigurarea de asistenta medicala la granite

Postat la 03 noiembrie 2009 59 afişări

Autoritatile sanitare sucevene au solicitat acceptul primariilor din zona de granita cu Ucraina sa permita asistentilor medicali comunitari sa asigure asistenta medicala in punctele de trecere simplificata a frontierei cu Ucraina, scrie Mediafax.

Directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Suceava, Ludovic Abitei, a declarat, marti, ca institutia a transmis primariilor din Izvoarele Sucevei, Ulma, Vicovu de Sus si Climauti adrese prin care solicita acceptul autoritatilor locale de a permite asistentilor comunitari sa asigure asistenta medicala pe parcursul zilei in punctele de trecere simplificata a frontierei aflate pe raza teritoriala a acestora. Abitei a spus ca personalul din toate cele patru puncte de trecere simplificata a frontierei, dar si din PTF Siret si PTF feroviar Vicsani din judetul Suceava vor fi dotate cu masti si manusi de protectie, precum si cu halate si bonete de unica folosinta si vor fi distribuite catre acestea si materiale dezinfectante, potrivit Mediafax.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gripa noua,
ah1n1,
granite,
securitate nationala
/actualitate/dsp-suceava-cere-asigurarea-de-asistenta-medicala-la-granite-5077912
5077912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.