Drumul unui român care în 2005 s-a angajat ca inginer de şantier, iar acum a ajuns la conducerea întregii companii

Postat la 06 februarie 2023 411 afişări

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 038. Adrian Neacşu, General Manager, Frigotehnica

#businesslarece #evolutietreptata #sportslover

De când s-a alăturat echipei Frigotehnica, în 2005, a trecut prin numeroase roluri: inginer de şantier, project manager, director de vânzări internaţionale şi, începând cu 2019, a fost numit la cârma companiei.

În funcţia actuală, spune că principiile după care se ghidează sunt perseverenţa, seriozitatea, corectitudinea şi responsabilitatea, „pe care aleg să le urmez în business, ele fiind şi valorile pe care le-am implementat în cadrul companiei în decursul anilor”, după cum a spus într-un interviu acordat Ziarului Financiar. Printre hobby-urile sale se numără sportul şi plimbările în natură. Este absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, cu un master în inginerie mecanică.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.