Drulă: Legile justiţiei în varianta Predoiu întorc România în era Adrian Năstase

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 15 septembrie 2022 41 afişări

„Visul de aur al PNL, PSD şi UDMR este o justiţie pusă cu botul pe labe, care să răspundă la comanda politicienilor”, declară la RFI preşedintele USR, Cătălin Drulă. El critică legile justiţiei, aflate la dezbateri în Parlament.

Drulă: Legile justiţiei în varianta Predoiu întorc România în era Adrian Năstase

„Legile justiţiei în această variantă Cătălin Predoiu întorc România în era Adrian Năstase. Pentru procurorii de bună credinţă începe să se pună acea întrebare: de ce eu? Noi am sesizat Comisia de la Veneţia, USR-ul, pentru că din multe puncte de vedere, aceste legi sunt mai proaste decât varianta care era în 2018 în celebra comisie Iordache. Ce nu a reuşit atunci Liviu Dragnea se pare că reuşeşte Klaus Iohannis cu proiectele susţinute de PNL, PSD şi UDMR. Se politizează justiţia, devine o anumită supervizare politică a procurorului, ne aducem aminte de 20 de ani în urmă, de celebra Rodica

Stănoiu, cui îi dăm drumul la dosar, cui îl oprim, deci în direcţia aceasta merg. Noi facem un apel să aştepte avizul Comisiei de la Veneţia”, afirmă Cătălin Drulă.

Preşedintele USR spune că ”este visul de aur al PNL, PSD şi UDMR de ani de zile şi ştiu ce spun, am fost şi în coaliţie cu ei, ăsta este visul de aur, o justiţie pusă cu botul pe labe, care să răspundă la comanda politicienilor, eventual să facă dosare la comandă politicienilor adverşi”.

Legile justiţiei se află în comisia specială din Parlament.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
legile justiţiei,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.