Drulă, despre ridicarea imunităţii lui Cîţu: Vom vota „pentru”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 noiembrie 2023 31 afişări

„Imunitatea parlamentară se referă la declaraţii politice, deci vom vota ”, spune liderul USR, Cătălin Drulă, despre cererea DNA pe numele lui Florin Cîţu. El afirmă că Vlad Voiculescu este o victimă şi va figura în continuare pe lista pentru europarlamentare.

Drulă, despre ridicarea imunităţii lui Cîţu: Vom vota „pentru”

„Nu este nicio discuţie. Noi dintotdeauna am spus că imunitatea parlamentară se referă la declaraţii politice. Deci, fiecare cetăţean, fie că este parlamentar sau nu, răspunde în mod egal în faţa legii. Deci vom vota "pentru", aşa cum am vota în orice fel de de caz", a declarat Cătălin Drulă, despre votul pentru ridicarea imunităţii lui Florin Cîţu din plenul Senatului.

El spune că Vlad Voiculescu este o victimă şi va figura în continuarea pe lista pentru europarlamentare.

„Absolut, rămâne valabilă şi, mai mult de atât, acum pentru că este o victimă, un om inocent, un om care timp de trei luni s-a luptat pentru vieţile din această ţară, hărţuit în mod mizerabil el şi familia lui, el este un simbol acum pentru lupta pe care o ducem în România, şi are toată susţinerea noastră. Şi le spun că, şi dacă ne iau unul câte unul, o să rămânem în picioare", încheie Drulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
cîţu,
voiculescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.