Dragu, întrebată dacă ar pleca din partid alături de Cioloş: Nu aş merge în orice fel de proiect

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 mai 2022 34 afişări

Dacian Cioloş este un om politic valoros, declară la RFI vicepreşedinta USR Anca Dragu. „Nu aş merge în orice fel de proiect”, spune ea, întrebată dacă ar pleca din partid alături de Cioloş.

Dragu, întrebată dacă ar pleca din partid alături de Cioloş: Nu aş merge în orice fel de proiect

Anca Dragu spune că „Dacian Cioloş este un nume important pentru partid şi foarte mulţi oameni au venit în USR PLUS pentru domnul Cioloş. Este un politician cu experienţă şi valoros. Eu aş vrea ca domnul Cioloş să continue activitatea politică, pentru că are calităţi inspiraţionale, inspiră oameni. În acest moment, într-adevăr, avem o perioadă mai dificilă, dar mi-ar plăcea ca partidele să se uite mai mult la situaţia economică în acest moment, să lăsăm orgoliile politice, să le lăsăm deoparte”.

Întrebată dacă l-ar urma pe Dacian Cioloş într-un nou proiect politic, ea a răspuns: „Este greu de spus. Nu poţi merge într-o zonă pe care nu o ştii, trebuie discutat ce proiect se poate face, care-i direcţia. Nu aş merge în orice fel de proiect. Cu siguranţă că trebuie să avem un proiect serios, un proiect liberal, de orientare europeană, un proiect care să fie şi foarte cinstit cu oamenii şi pentru oameni”.

„USR-ul avea aceste principii, vedeţi că au fost ceva discuţii în interiorul partidului, asta a dus şi la demisia domnului Cioloş din funcţia de preşedinte al partidului. Dumnealui a venit cu o viziune de extindere, de deschidere a partidului, aşa cum el de fapt era, avea această emblemă de partid deschis către exterior. Eu sper ca oamenii valoroşi să se pună din nou la masă şi să venim cu soluţii pentru România”, a fost răspunsul Ancăi Dragu, întrebată dacă USR nu este un asemenea proiect.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragu,
usr,
cioloş

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.