Dragoş Anastasiu, Eurolines: În România niciun touroperator nu poate să umple singur un avion charter

Postat la 31 ianuarie 2019 100 afişări

“Peste tot în Europa se fac alianţe şi este ceva normal. Ne-am unit pentru că altfel nu aveam cum să facem aceste chartere. În România niciun touroperator nu poate să umple singur un avion charter.

Dragoş Anastasiu, Eurolines: În România niciun touroperator nu poate să umple singur un avion charter

Orice touroperator are dorinţa să facă charterul singur pentru că dacă unul din parteneri are o problemă, intră în insolvenţă, este o nenorocire”, a susţinut Dragoş Anatasiu, proprietarul grupului Eurolines (TUI Travel Center), într-o conferinţă legată de cum dezvoltăm în turism o piaţă competitivă.

 

“Mă simt vinovat în litera legii, am greşit în litera legii, nu în spiritul legii.  De două ori m-am delimitat dar de alte şase ori nu m-am delimitat. Dacă nu recunoşteam plăteam 6,5% amendă din cifra de afaceri, iar dacă te judeci cu statul şansele de câştig sunt zero. Am înghiţit în sec şi am recunoscut, amenda reprezintă 2,8% din cifra de afaceri. A fost cea mai truamatizantă perioadă a vieţii mele de antreprenor”.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
avion,
romania,
alianta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.