Donald Trump consideră "naive" rapoartele serviciilor americane despre programul nuclear iranian: Poate că agenţii ar trebui să revină la şcoală!

Postat la 30 ianuarie 2019 74 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a catalogat drept "naive" şi "greşite" rapoartele serviciilor de informaţii americane care arată că Iranul nu dezvoltă arme nucleare, liderul de la Casa Albă recomandându-le autorilor documentelor de evaluare să revină "la şcoală".

Donald Trump consideră "naive" rapoartele serviciilor americane despre programul nuclear iranian: Poate că agenţii ar trebui să revină la şcoală!

"Oamenii serviciilor de informaţii par a fi extrem de pasivi şi naivi în privinţa riscurilor reprezentate de Iran. Greşesc! Când am devenit eu preşedinte, Iranul provoca probleme în tot Orientul Mijlociu, chiar şi în alte zone. De la retragerea din teribilul Acord nuclear iranian, au devenit cu mult diferiţi, dar sunt o sursă de potenţiale pericole şi conflict. 

 

Au testat rachete săptămâna trecută, dar se apropie de limită. Economia se prăbuşeşte, iar acesta este singurul lucru care îi reţine. Fiţi atenţi cu Iranul. Poate că oamenii din serviciile de informaţii ar trebui să revină la şcoală!", a transmis Donald Trump miercuri prin Twitter.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iran,
servicii,
donald trump,
revenire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.