O ROMÂNCĂ a fost dată în judecată de Adidas, Puma şi Lacoste. Companiile îi cer DAUNE de mii de euro

Postat la 30 ianuarie 2019 1280 afişări

O femeie din Piteşti, care vindea haine şi încălţăminte contrafăcute la magazinul pe care îl deţinea într-un centru comercial din Mioveni, a fost dată în judecată de companiile Adidas, Puma şi Lacoste. Procesul va începe în luna februarie, iar firmele păgubite îi cer daune de mii de euro.

 O ROMÂNCĂ a fost dată în judecată de Adidas, Puma şi Lacoste. Companiile îi cer DAUNE de mii de euro

Ramona Florica, pârâta, este acuzată de săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, informează Ziarul Argeşul.

 

Instrumentarea dosarului de către procurorii Parchetului Judecătoriei Piteşti a durat aproape şase ani din cauza numeroaselor expertize legate de autenticitatea produselor.

 

Pe 8 ianuarie 2013, mai mulţi poliţişti au făcut un control la magazinul pe care femeia îl deţinea în Mioveni, unde au fost identificate sute de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte ce purtau siglele a patru mărci consacrate: Adidas, Nike, Puma şi Lacoste.

 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adidas,
puma,
companii,
daune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.