Dragnea: Să fie armonie, să se înţeleagă Băsescu cu Antonescu, iar Antonescu cu Ponta şi Constantin

Postat la 22 noiembrie 2013 88 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost întrebat, vineri, ce părere are despre declaraţiile tensionate dintre Ponta şi Antonescu, el arătând că nu mai vrea să comenteze nimic şi că e important să fie armonie şi să se înţeleagă Băsescu cu Antonescu, iar Antonescu să se înţeleagă cu Ponta şi Constantin.

Dragnea: Să fie armonie, să se înţeleagă Băsescu cu Antonescu, iar Antonescu cu Ponta şi Constantin

 Solicitat să comenteze amânarea unei decizii în ceea ce priveşte înfiinţarea comisiei parlamentare de anchetă referitoare la "cazul Călăraşi", precum şi declaraţiile tensionate pe această temă dintre co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, Dragnea a precizat că nu mai vrea să mai comenteze nimic.

"Nu mai vreau să mai comentez nimic. Important e să fie armonie, se înţeleagă Băsescu cu Antonescu, Antonescu cu Ponta, Antonescu - Constantin. Nu mai vreau să comentez nimic", a spus Dargnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-sa-fie-armonie-sa-se-inteleaga-basescu-cu-antonescu-iar-antonescu-cu-ponta-si-constantin-11715904
11715904
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.