Dragnea: Propunerile privind poliţia din proiectul de descentralizare nu reprezintă un "casus belli"

Postat la 02 octombrie 2013 49 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că propunerile privind poliţia de ordine publică şi circulaţie rutieră, conţinute de proiectul de descentralizare, nu reprezintă un "casus belli", el precizând că este deschis la orice discuţie.

Dragnea: Propunerile privind poliţia din proiectul de descentralizare nu reprezintă un "casus belli"

 Solicitat să comenteze faptul că ministrul de Interne, Radu Stroe, nu susţine proiectul de descentralizare, Dragnea a răspuns: "Foarte bine. E o opinie, o să ţinem cont de ea, o să discutăm".

El a precizat că proiectul nu este unul de lege sau de ordonanţă de urgenţă şi nu este în circuitul de avizare, ci cumulează o sumă de propuneri ale autorităţilor locale.

"Sunt deschis la orice discuţie", a spus Dragnea, întrebat dacă este dispus să renunţe la prevederile din proiect contestate de Stroe.

"Important e să facem descentralizarea - totală sau parţială. Că, în ceea ce priveşte poliţia de ordine publică şi circulaţia rutieră, vor fi trecute aceste competenţe la primarii de oraşe şi municipii, exclusiv sau nu, e important dar nu este un casus belli (motiv de război, n.r.)", a spus Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-propunerile-privind-politia-din-proiectul-de-descentralizare-nu-reprezinta-un-casus-belli-11439074
11439074
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.