Dragnea: Familiile pesediste nu se preocupă dacă la DNA va fi Kovesi sau nu. Disputa nu va rupe USL

Postat la 01 aprilie 2013 14 afişări

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că disputa din USL legată de eventuala propunere la şefia DNA a Codruţei Kovesi nu va duce la ruperea Uniunii, precizând că "familiile pesediste" şi electoratul nu se preocupă de acest subiect, ci de alte probleme curente.

Dragnea: Familiile pesediste nu se preocupă dacă la DNA va fi Kovesi sau nu. Disputa nu va rupe USL

 Dragnea a fost întrebat cum vede nemulţumirea exprimată de preşedintele PNL, Crin Antonescu, faţă de o eventuală propunere a Laurei Codruţa Kovsei la şefia DNA.

"Va trebui să aibă o discuţie cu prim-ministrul Victor Ponta, noi am discutat în partid subiectul ăsta - nu azi, ci în perioada trecută -, Victor Ponta este ministrul interimar al Justiţiei, are toate competenţele stabilite de lege să facă aceste propuneri şi noi am luat decizia că nu discutăm în partid care să fie propunerile pe care să le facă Victor Ponta. Pentru că, ce ar fi însemnat? Ar fi însemnat la noi la BPN să vină fiecare membru cu câte un procuror de mână, să facem un casting şi să alegem. Nu se poate aşa ceva", a susţinut secretarul general al PSD.

El a precizat că disputa din USL pe tema eventualei desemnări a Codruţei Kovesi la şefia DNA nu este suficient de puternică pentru a duce la ruperea Uniunii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-familiile-pesediste-nu-se-preocupa-daca-la-dna-va-fi-kovesi-sau-nu-disputa-nu-va-rupe-usl-10704218
10704218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.