Dragnea, după vizita comuniştilor chinezi: Încheiem negocieri la Cernavodă, începem lucrări la Rovinari

Postat la 18 iunie 2014 39 afişări

Vicepremeirul Liviu Dragnea a precizat miercuri, după ce a primit la sediul PSD vizita unei delegaţii a Partidului Comunist Chinez, că Guvernul e foarte aproape de a finaliza negocierile pentru investiţia de la Cernavodă şi că sunt toate şansele ca în toamnă să se inaugureze lucrările la Rovinari.

Dragnea, după vizita comuniştilor chinezi: Încheiem negocieri la Cernavodă, începem lucrări la Rovinari

 ”În ceea ce priveşte proiectele economice, vineri voi avea o întâlnire cu preşedintele companiei nucleare din China. Este o vizită extrem de importantă. Suntem foarte aproape de a finaliza discuţiile şi negocierile pentru investiţia de la Cernavodă. În ceea ce priveşte Rovinariul, sunt toate şansele ca în toamnă să inaugurăm începerea lucrărilor”, a spus Dragnea.

El a precizat că Guvernul va aproba, într-o viitoare şedinţă, memorandumul cu locaţiile pentru realizarea a cinci parcuri tehnologice în România, aşa cum s-a decis în cursul vizitei ministrului Energiei, Constantin Niţă, în China, desfăşurată recent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-dupa-vizita-comunistilor-chinezi-incheiem-negocieri-la-cernavoda-incepem-lucrari-la-rovinari-12782313
12782313
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.