Dragnea discută la Guvern cu premierul Dăncilă, după ce Iohannis a suspendat şedinţa CSAT/ Teodorovici: Amânarea rectificării bugetare, efecte negative pe salarii

Postat la 04 septembrie 2018 76 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, marţi seară, la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dăncilă despre rectificarea bugetară, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a suspendat şedinţa CSAT, motiv pentru care Consiliu nu a emis aviz pentru rectificarea bugetară.

Dragnea discută la Guvern cu premierul Dăncilă, după ce Iohannis a suspendat şedinţa CSAT/ Teodorovici: Amânarea rectificării bugetare, efecte negative pe salarii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că şedinţa CSAT a fost suspendată şi aşteaptă ca Guvernul să vină cu un nou proiect de rectificare, după ce membrii Consiliului Suprem nu au căzut la un acord pentru a emite avizul necesar pe proiectul de rectificare.

Teodorovici: Amânarea rectificării bugetare, efecte negative pe salarii şi investiţii

Ministrul Finanţelor Publice a declarat marţi că întârzierea rectificării bugetare, anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, după suspendarea şedinţei CSAT, va avea efecte negative asupra asigurării salariilor, a investiţiilor şi compensaţiile asigurate pentru fermierii afectaţi de pesta porcină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.