Dragnea, despre Iohannis: Om întârziat în reacţii. Întârzie pentru că îi este frică

Autor: Liviu Dadacus Postat la 05 noiembrie 2014 133 afişări

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, că liderul PNL Klaus Iohannis este, în general, un om întârziat în reacţii, el arătând că acestuia îi e frică de o confruntare electorală cu Victor Ponta, în condiţiile în care, la Sibiu, reporterii îi adresau întrebări prestabilite.

Întrebat de ce întârzie Iohannis să spună dacă va veni la dezbaterile electorale cu Victor Ponta la cele patru televiziuni de ştiri, Dragnea a răspuns: "Domnul Klaus Iohannis întârzie pentru că în general este un om întârziat în reacţii şi în al doilea rând cred că întârzie pentru că îi este foarte frică".

Dragnea a spus că Iohannis este obişnuit cu conferinţele de presă organizate la Sibiu, unde reporterii aveau întrebările pe care le puneau "transmise dinainte". "Reporterii aveau transmise dinainte întrebările pe care le puneau, la care domnul Iohannis răspundea rar şi apăsat şi foarte clar şi se despărţeau într-o atmosferă foarte prietenească. Deja de la o conferinţă de presă ca primar al Sibiului, la Sibiu, la o confruntare cu Victor Ponta, este o distanţă foarte mare şi omul e speriat", a spus Dragnea.

Dragnea, despre dezbaterea cu Iohannis la Timişoara: Poate vor să fie moderată de un ofiţer acoperit

Întrebat în legătură cu propunerea ACL ca dezbaterea electorală din turul doi să se desfăşoare la Universitatea de Vest din Timişoara, pe teren neutru, Dragnea a răspuns: "Poate ei vor să fie o dezbatere organizată şi moderată de un ofiţer acoperit, cum a fost în 2009. Nu acceptăm lucrul ăsta".

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că este nevoie ca în zilele următoare să aibă loc o dezbatere cu contracandidatul său la prezidenţiale, premierul Victor Ponta, menţionând că i s-ar părea "un lucru excepţional de bun ca această întâlnire planificată să aibă loc în Timişoara".

Victor Ponta l-a invitat pe Klaus Iohannis la emisiunile televizate la care va participa, luni, marţi, miercuri şi joi, la B1, Realitatea TV, România TV şi Antena 3.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DRAGNEA,
IOHANNIS,
/actualitate/dragnea-despre-iohannis-om-intarziat-in-reactii-intarzie-pentru-ca-ii-este-frica-13495533
13495533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.