Dragnea CONTESTĂ SECHESTRUL în dosarul Tel Drum. Avocat: OLAF nu l-a investigat NICIODATĂ pe şeful PSD. Ancheta DNA este bazată pe SPECULAŢII

Postat la 10 octombrie 2018 28 afişări

Liviu Dragnea a contestat la ÎCCJ, prin avocaţii săi, sechestrul pe avere dispus de DNA în dosarul Tel Drum. Ultima astfel de cerere a fost înaintată anul trecut, însă a fost respinsă. Avocatul liderului PSD susţine că argumentele prezentate miercuri vizează un răspuns favorabil de la Oficiul European de Luptă Antifraudă.

Dragnea CONTESTĂ SECHESTRUL în dosarul Tel Drum. Avocat: OLAF nu l-a investigat NICIODATĂ pe şeful PSD. Ancheta DNA este bazată pe SPECULAŢII

”Întreaga anchetă a DNA se fundamentează, potrivit actelor, pe cele două anchete OLAF. Ori, zilele acestea, am primit un răspuns oficial din partea OLAF, care spune că niciodată nu l-a investigat pe domnul Dragnea. Toată argumentaţia procurorilor e lipsită de realitate, din moment ce OLAF confirmă în scris că niciodată Dragnea nu a fost investigat şi nu au fost identificate fraude în legătură cu activitatea dumnealui. Acesta este temeiul pentru care noi spunem că nicio măsură de indisponibilizare a bunurilor sale nu are fundament legal. Răspunsul OLAF confirmă că întreaga anchetă a DNA e una bazată pe speculaţii. Cele două rapoarte OLAF au prezentat două rapoarte legate de lucrările de reabilitare la două drumuri judeţene din Teleorman. În acea investigaţie, subiect erau alte persoane, nu Dragnea”, a declarat Maria Vasii, avocatul lui Liviu Dragnea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
dna,
avocat,
refuz,
ancheta,
contestare,
dosar,
drum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.