Două TRONSOANE MARI de AUTOSTRADĂ devin istorie în România. Un lider politic a dezvăluit TOTUL."Este strigător la cer"

Postat la 03 iunie 2018 256 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Hunedoara, că românii ar trebui să uite de autostrada Sibiu – Piteşti, reproşând guvernanţilor că este inadmisibil ca nici măcar tronsonul Lugoj-Deva să nu fie finalizat, deşi ar fi trebuit să fie gata acum 4 ani.

Două TRONSOANE MARI de AUTOSTRADĂ devin istorie în România. Un lider politic a dezvăluit TOTUL."Este strigător la cer"

Ludovic Orban a declarat, într-o conferinţă de presă la Hunedoara, că în actualul exerciţiu bugetar nu vor fi realizate tronsoanele autostrăzii Sibiu – Piteşti şi nu va fi finalizat nici tronsonul Lugoj – Deva.

„E inadmisibil ce au făcut cu tronsonul Lugoj – Deva, e ceva strigător la cer. Eu nu înţeleg cum au reuşit să blocheze într-un asemenea hal proiectele astea. Tronsonul trebuia să fie gata în 2014 – 2015. Suntem în anul 2018 şi nu s-a reuşit legătura aceasta. Sibiu – Piteşti (autostrada - n.r.), uitaţi! Vă spun de acum: nu vor fi realizate trosoanele autostrăzii Sibiu – Piteşti în actualul exerciţiu bugetar pentru că nu au respectat câteva condiţii ale Comisiei Europene.

Corina Creţu, comisarul lor, membru PSD, a spus cu subiect şi predicat. Nu au luat acord de mediu pe cele cinci tronsoane. Nu au respectat condiţiile solicitate de consultanţii Comisiei Europene, referitoare la reactualizarea studiului de fezabilitate, au schimbat procedura de licitaţie, care încalcă normele europene în materie de achiziţii publice. În actualul exerciţiu financiar nu cred că vom face nicio tragere pe niciun tronson, ceea ce este o crimă împotriva dezvoltării economice a României”, a spus preşedintele PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.