Două milioane de români şi-au recuperat taxa auto/ Fiscul anunţă ce trebuie să facă cei care încă nu au primit banii

Autor: Departamentul Economic Postat la 14 septembrie 2019 53 afişări

Şeful ANAF Mirela Călugăreanu a declarat sâmbătă că efortul bugetar a fost unul de şase miliarde de lei în cazul restituirii taxei auto, fiind vorba de circa două milioane de cereri. Cei care nu au primti banii sunt chemaţi să îşi completeze dosarul pentru a-i fi restituită suma.

"Procesul de restituire a taxei auto s-a finalizat pe tot ceea ce înseamnă cereri conforme. A fost un efort bugetar deosebit pentru că aproape două milioane de români şi-au primit taxa înapoi, împreună cu dobânzile aferente. Efortul bugetar este semnificativ, mai mult de 6 miliarde de lei", a declarat Mirela Călugăreanu, şef ANAF, la Antena 3.

"Numai în 2019 au primit taxa circa un milion de cetăţeni români, iar suma restituită a fost, numai în 2019, de peste trei miliarde", a mai spus şeful ANAF.

Aceasta a declarat că pentru a fi restituite sumele au fost ore suplimentare făcute de anagaţii din Fisc. Mirela Călugăreanu spune că mai sunt dosare cu documentaţia incompletă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANAF,
TAXA AUTO,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.